Behandlinger

Kosmetisk Aku-terapi & Lifting Gua Sha

Kosmetisk aku-terapi

Kosmetisk ansigtsbehandling med stimulation af bestemte punkter har været brugt i mere end 2000 år. Indenfor akupunkturen har man i mange år vidst, at specifikke teknikker og behandlinger kan forskønne udseendet.

Det er dog først indenfor de seneste år, hvor vi har kombineret den gamle kinesiske kunst med vestlig anatomisk viden, og dermed skabt en ny behandlingsmetode, at den for alvor har taget fart i hele den vestlige verden og blevet særdeles populær.

En behandlingsform der kombinerer østens viden om skønhed med vestens viden om ansigtets anatomi og fysiologi.

Fordele ved ansigts aku-terapi:

  • Løfte tunge øjenlåg
  • Reducere bekymringsrynker, panderynker, rygelinjer
  • Stramme op omkring hals og kinder
  • Løfte mundvigene
  • Forbedre udstrålingen gennem øjnene.
  • Styrke huden og øge ansigtets udstråling.
  • Afstresse krop og sind
  • Øge ansigtets og øjnenes udstråling

Selve behandlingen

Ansigts aku-terapi er en unik kombination af akupunktur, kollagen- og urtemasker samt behagelige massageteknikker til at opnå indre velvære og en smuk udstråling i ansigtet.

Resultat efter første behandling

Kombinationen af aku-terapi, masker og massage får ansigtets udstråling til at øges allerede efter første behandling, og efter få behandlinger ser huden smukkere ud, dybe furer og rynker udglattes og slap muskulatur bliver styrket og strammet.

Alt sammen med henblik på et naturligt smukkere udseende - mere end bare
en kosmetisk behandling

Kosmetisk ansigts aku-terapi er meget mere end blot kosmetik. Det er en akupunkturform der omfatter det hele menneske med udgangspunkt i ansigtet.

Her tages højde for at rette op på kroppens indre ubalancer, og dermed behandle grundene til vi har spændinger, furer og urenheder i ansigtet.

Behandlingsinterval

Det optimale behandlingsinterval for en hurtig og blivende virkning er 2 gange om ugen den første uge. Derefter 1 gang hver uge. Kurforløb på 8 behandlinger anbefales.

 

 

 

Lifting Gua Sha

Kosmetisk Akuterapi 1. behandling

Kosmetisk Akuterapi