Anbefalinger

Annemette anbefaler ProSkin 60 behandlingen

Hvordan oplevede du behandlingen?

Jeg besøgte Hudplejecentret i Greve og var i hænderne hos Nanna til en ProSkin 60 behandling og det var en virkelig god oplevelse. 

Jeg startede med at udfylde et skema og derefter talte vi det igennem, hvor jeg kunne uddybe mit ønske for behandlingen. Jeg har i en længere periode været ramt af Rosacea, jeg har ikke længere udbrud men min hud er stadig meget sart. Nannas FaceMapping viste da også netop at min hud er sart og dehydreret (og at jeg ikke er grundig nok med hudpleje øverst på min pande, husk det nu). Der skulle derfor primært sættes ind ift at forbedre hudbarrieren.

Nanna tilpassede, under hele behandlingen, brugen af produkter ift eventuel reaktionen på min hud og jeg følte mig i den grad tryg. Ansigtsmassagen var enormt dejlig i sig selv, der blev virkelig løsnet op, Nanna kan udøve magi med sine fingre.

Opnåede du det du ønskede for din hud?

Det gjorde jeg helt bestemt, mit ønske var specielt at få et professionelt kig på min hud og få input om, hvordan jeg bedst behandler den. Jeg tænker på behandlingen som en slags bootcamp, hvor de anvendte produkter har gjort en stor forskel.

Fik du råd & vejledning om din hud og relevante produkt anbefalinger?

Under hele behandlingen fortalte Nanna hvad hun gjorde og hvorfor hun valgte præcis de produkter hun anvendte til min hud og jeg fik svar på alle mine spørgsmål undervejs.

Efterfølgende fik jeg en Skin fitness plan, der viser FaceMapping og de produkter, der kan afhjælpe præcis mine udfordringer.

Vil du anbefale ProSkin 60 behandlingen til andre?

Jeg vil bestemt anbefale ProSkin 60 til alle, det er på alle måder en virkelig dejlig og samtidig oplysende og informativ oplevelse. Just do it!